Velkommen

Velkommen til denne høyst ærverdige nerdebloggen. Her kan du lese filmanmeldelser av selvutnevnte filmnerder og kommentere dersom du er enig eller uenig. God fornøyelse.

Beste film i sommer?

onsdag 11. april 2007

Velkommen skal jeg være

Da tar jeg det skrittet og ønsker meg selv velkommen som foreløpig siste bidragsyter til denne filmnerdbloggen. Jeg prøvde meg for et års tid siden med en lignende blogg på egenhånd, men den døde. Forhåpentligvis vil det hjelpe å være to i skyttergraven framfor å være alene.

Ifølge min felles filmnerd, Jan Einar, bestod jeg nerdetesten med glans og er nå klar for å yte mitt beste for denne bloggen. Jeg vil ikke gå så langt som å si at film er noe jeg kan, men det er noe jeg liker og det bør holde for nå.

6 kommentarer:

totliii sa...

d e jaffal du eg støtte meg t når eg trenge filmråd, så dette går nok bra. dvs, muligens eg bør revurdera akkoratt d itte little miss sunshine...

Leiv Magnus sa...

Og da blir mitt spørsmål: Hvordan kan man ikke like Little Miss Sunshine??

1234567 sa...

Der støtter jeg Leiv Magnus gitt. Jeg vil hevde at Little Miss Sunshine er en av de absolutt bedre komedier de siste åra, om ikke de siste hundre åra. Men smak og behag. Jeg vil vel ikke regne med at samtlige lesere vil støtte opp under de omtalene som kommer her heller.

Anonym sa...

.

Anonym sa...

Ja her var det mye bra stoff ass... Lenge til neste innlegg?

1234567 sa...

Kommer, kommer. Har blitt en smule utsatt grunnet eksamen, oppgaveleveringer og kurshelg. Neste uke er vel stikkorder for min del.